Alle categorieën
EN

Bedrijfsprofiel

Home>Over ons>Bedrijfsprofiel

Met meer dan 15 jaar klantgerichte prestaties, gespecialiseerd in reserveonderdelen voor machines van Caterpillar, Komatsu, Volvo, Hitachi, Bobcat, Kubota, Case en JCB.

WH SENSOR is geëvolueerd als marktleider in dieselonderdelen, oplossingen voor elektrische producten in China. Toegewijd aan onderzoeks-, productie- en verkoopdiensten voor elektronische producten, sensoren, schakelaars, motoronderdelen (solenoïde, combineerschakelaar, contactschakelaar, thermostaat, meter, elektromagnetisch pomp, gloeibougie,), elektrische componenten van bouwmachines, de producten van ons bedrijf worden veel gebruikt in bouwmachines, landbouwmachines en nieuwe energievoertuigen.

Het ervaren, technische team van WH SENSOR richt zich op de ontwikkeling van op maat gemaakte oplossingen en efficiënte toeleveringsketens in een breed scala aan markten. WH SENSOR concurrerende aanbiedingen zullen uw specifieke productbehoeften ondersteunen in de producten van dieselmotoronderdelen, toepassingen voor bouwmachines, toepassingen voor landbouwmachines,

WH SENSOR is een unieke leverancier, onze focus is om u onderdelen van hoge kwaliteit te leveren tegen een goede prijs. Onze nieuwe vervangende onderdelen ondergaan zware en strikte inspectieprocedures om de kwaliteit van ons product te waarborgen. We zijn toegewijd aan een basisprincipe: kwaliteit met gegarandeerde waarde. De productpresentatie is net zo belangrijk als het product dat binnenin wordt geleverd met een van de beste garanties in de branche. We stellen een strikt systeem voor kwaliteitscontrole in en onze voortdurende inspanningen zouden u producten van wereldklasse van hoge kwaliteit verzekeren. We kijken uit naar elke grotere samenwerking met buitenlandse klanten op basis van wederzijdse voordelen en zijn van harte welkom om onze fabriek te bezoeken voor zakelijke besprekingen.